четвер, 16 лютого 2017 р.

Місячник "Професійний орієнтир -2017" стартував

Наказ УО від 14.02.2017 №051 "Про проведення Місячника "Професійний орієнтир"


16.02.2017 року в рамках співпраці Науково-методичного центру управління освіти та  Міського центру зайнятості, з метою профорієнтаційного інформування учнівської молоді   було проведено  акцію «Випускник».


Представники Таврійського державного агротехнологічного університету (ТДАТУ), Енергодарського  інституту державного та  муніципального управління  ім. Р.Г.Хеноха «КПУ» (ЕІДМУ «КПУ»), Енергодарського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітній навчальний заклад ІІ-ІІІ ступенів - міжшкільний навчально-виробничий комбінат" (ЕНВК «ЗНЗ-МНВК») познайомили учнів 10-11 класів ЗНЗ міста з факультетами та напрямками підготовки,  вимогами вступного конкурсу та правилами прийому до навчальних закладів.


Цього ж дня у Міському центрі зайнятості проведено інформаційну зустріч з учнями 9-их класів ЕЗОШ№4. Під час зустрічі учнів спеціаліст МЦЗ Ковалюк С.І. познайомила з робітничими професіями, які користуються попитом на ринку праці та можливостями отримання спеціальності у навчальних закладах міста та Запорізької області.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.