четвер, 28 вересня 2017 р.

Профорієнтаційна зустріч з представниками НТУУ "КПІ"

27 вересня 2017 року  відповідно до Плану спільної дії ВП ЗАЕС, НМЦ і ЗНЗ міста проведено інформаційні зустрічі представників Національного технічного університету України "Київський політехнічний університет" з профорієнтаторами ЗНЗ міста, учнями 11 класів і їх батьками.

В Науково-методичному центрі пройшла  зустріч з  профорієнтаторами загальноосвітніх навчальних закладів міста.  Письменний Є.М., декан теплоенергетичного факультету НТУУ «КПІ» і Кондратюк В.А., заступник декана ТЕФ, ознайомили присутніх з особливостями вступу, навчання та  проживання в гуртожитках ВНЗ.
На  базі ЕБГ «Гармонія» під час  організаційних зборів  з учнями 11 класів і їх батьками  Кондратюк В.А. надав інформацію про роботу підготовчих курсів, слухачів яких буде зараховано до нульового курсу НТУУ «КПІ», відповідав на питання учнів і батьків щодо організації підготовчих курсів,.

Представники НТЦ ВП ЗАЕС познайомили присутніх з можливостями працевлаштування на ЗАЕС випускників  НТУУ «КПІ».

Учнів і батьків зацікавила специфіка проведення підготовчих курсів, які будуть проводити викладачі ВНЗ та дистанційне спілкування слухачів з викладачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.