пʼятницю, 4 травня 2018 р.

Вітаємо з перемогою!

 Учениця Енергодарської багатопрофільної гімназії «Гармонія» Аліна Сафіулліна посіла третє місце у Всеукраїнському конкурсі рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергія і світ», фінальний етап якого відбувся 27 квітня в Києві в НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського». Тема роботи, яку вона успішно захистила перед компетентним журі – «Вивчення взаємозв'язку між кліматичним режимом в межах зони розташування і роботою Запорізької АЕС».
Учасниками фіналу конкурсу рефератів стали 19 переможців регіональних конкурсів, які пройшли в містах-супутниках АЕС України, а також в місті Харкові, Славутичі, Іванківському і Поліському районах Київської області. Запорізьку АЕС в конкурсному змаганні разом з Аліною Сафіулліною представляли Олексій Максименко та Катерина Птуха.
Під час виступу всі учасники фінального конкурсу блискуче представили свої роботи, продемонструвавши глибокі знання в питаннях атомної енергетики і креативність у виборі тематики робіт.
Конкурс пройшов в атмосфері доброзичливості і діалогу, а члени журі не тільки вислуховували доповіді конкурсантів, а й залучали учасників до дискусії і вільного обговорення обраних тем конкурсних робіт.
Переможці конкурсу були нагороджені дипломами та цінними призами від ДП «НАЕК «Енергоатом» і Українського ядерного товариства, а всім учасникам конкурсу були вручені грамоти та пам'ятні подарунки. Також в рамках фінальних заходів конкурсу для всіх учасників була організована екскурсія в Київський Музей Води і Музей Авіації під відкритим небом.
Щорічний конкурс рефератів з атомної енергетики та ядерної фізики серед учнів старших класів АЕС України проходить під егідою ДП «НАЕК «Енергоатом» і Українського ядерного товариства за участю Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського».
Довідка:  Головною метою конкурсів, які проводяться  є поглиблення та популяризація знань про ядерну енергетику і ядерну фізику, а також формування об'єктивного ставлення школярів до атомної енергетики. У конкурсі беруть участь учні старших класів, молодь ліцеїв і гімназій, які цікавляться різними аспектами природних дисциплін, а також проявляють схильність до науково-дослідної роботи і прагнуть розкрити свої творчі здібності.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.