вівторок, 5 листопада 2019 р.

Інформаційно-профорієнтаційна акція "Майбутній студент"

З 04 по 08 листопада 2019 року в закладах освіти міста Енергодара для учнів 9-11 класів проходить акція «Майбутній студент».


    Акція проводиться  з метою активізації системи професійної орієнтації учнівської молоді та надання можливості усвідомленого професійного вибору.
   Під час Акції в закладах освіти для учнів 9-11 класів  проводяться  виховні профорієнтаційні виховні години, екскурсії на підприємства,  інформаційні зустрічі  з представниками закладів вищої освіти.
   Учнів познайомили з умовами вступу і навчання викладачі Таврійського державного агротехнологічного університету, Одеської юридичної академії,  Запорізького гідроенергетичного коледжу "ЗНУ", Дніпрорудненського професійного ліцею, Запорізького національного університету, Енергодарського  інституту державного та муніципального управління «КПУ» ім. Хеноха, Енергодарського навчально-виховного комплексу «ЗНЗ-МНВК» та інших.
   Старшокласники спілкувались з представниками ЗВО, ставили запитання, цікавились умовами проживання та працевлаштування, відмічали, що такі зустрічі допоможуть їм у виборі майбутньої професії 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.